Steun Esperanza

16 april 2016
Steun Esperanza

Maar liefst € 10.000,-! Dat bedrag kan inloophuis Esperanza krijgen als je nu stemt voor de sponsorloop die Sportvereniging VOS uit Zwanenburg als goede doelen project organiseert.

Nh1816 Verzekeringen bestaat 200 jaar. Om dat jubileum te vieren heeft Nh1816 een aantal goede doelen projecten genomineerd die daarmee kans maken op € 10.000,-. Het door Nh1816 toe te kennen bedrag is bestemd voor het goede doel dat het genomineerde project ondersteunt. Ook het project van SV VOS is door Nh1816 genomineerd. Het goede doel van SV VOS is Esperanza.

SV VOS organiseert een sponsorloop waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Esperanza. Dat is fantastisch! Daar bovenop kan nog de door Nh1816 Verzekeringen uit te keren € 10.000,- komen. Jouw stem helpt daarbij.

Breng hier je stem uit en steun Esperanza!

Initiëren en vormgeven van een inloophuis in Badhoevedorp en voor omstreken voor mensen met kanker en hun naasten. Het organiseren van activiteiten en lezingen in het inloophuis. Nauwe samenwerking met IPSO ( brancheorganisatie voor Inloophuizen en psycho-oncologische centra in Nederland). Er is al een samenwerkings afspraak met het IDC en een lidmaatschap van de IPSO. Ondersteunen van de landelijke doelstellingen voor inloophuizen voor mensen met kanker. Samenwerken met anderen die dezelfde doelstellingen nastreven.
Hartelijk dank, namens SV VOS en Esperanza!