Clubheld actie radio 538

12 april 2017
Clubheld actie radio 538

Linda is een 48-jarige beveiligster met een enorme passie voor handbal. Al vanaf haar 16e is ze betrokken bij S.V. Vos en nog steeds is ze wekelijks uren op de club te vinden. Ze is trainer, scheidsrechter en kantinejuffrouw. Ze maakt de roosters, zorgt voor de activiteiten op de club, was betrokken bij de verhuiscommissie en is bovendien een hele lieve, zorzame vrouw!

 

Stemmen kun je hier

 

Bardiensten draaien, kleding wassen, lijnen trekken, grasmaaien; het zijn allemaal taken die worden vervuld door onvervalste clubhelden. Elke vereniging heeft wel zo’n clubheld. En omdat ze geweldig werk doen, zetten Radio 538 en VriendenLoterij deze geweldige vrijwilligers dit seizoen in het zonnetje!

Hoe werkt het?
Geef jouw clubheld op in het formulier hieronder. Geef aan waarom hij of zij het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Elke week wordt er één genomineerde clubheld in de spotlights gezet in D’r Uit Met Jens op Radio 538 (zondag 08:00 – 12:00 uur). Daarna kan er gestemd worden op alle genomineerden en komt er één maandwinnaar uit de bus.

Wat kan je winnen?
Alle genomineerde clubhelden worden beloond met een VIP-arrangement. De maandwinnaar met de meeste stemmen krijgt €2.500,-. Als je stemt op één van de clubhelden, maak je zelf ook kans op te gekke prijzen. Bijvoorbeeld een 538 DJ’s On Tour feest op jouw club of nieuwe Derbystar ballen!