Schoolhandbal 2018

1 juli 2018
Schoolhandbal 2018

Afgelopen zondag 1 juli was weer het schoolhandbal toernooi van VOS. Dit jaar deden er van de 7 scholen 21 teams mee,  dit waren zo’n 130 kinderen.

Een week van te voren kreeg de organisatie nog een extra uitdaging, daar de rioleringswerkzaamheden van de Gemeente ook onder het grasveld van het terrein liepen en de extra velden daar niet uitgezet konden worden. Gelukkig konden wij het parkeerterrein van Agterberg gebruiken om onze extra velden uit te zetten. Dank hiervoor. De weersvoorspelling voorspelde erg warm weer, dus er werd buiten bij de kantine een extra waterpunt aangesloten zodat de kinderen zelf genoeg water konden tappen.

Om 12.00 uur begonnen zowel de wedstrijden van groep 3-4 als 5-6 dus het was een gezellige drukte op het terrein.  Er werd fanatiek maar sportief gespeeld. Tijdens het spelen was het wel erg warm, maar gelukkig gaf een windje nog iets verkoeling. Rond 14.30 uur konden ook de teams van groep 7-8 beginnen met de wedstrijden.

Toen alle wedstrijden van groep 3-4 en 5-6 gespeeld waren konden we overgaan naar de prijsuitreiking:

In poule A groep 3-4 werd de Aldoende school 3de, de Achtbaan school 2de en ging de Meerbrug school er met de beker voor de eerste plaats vandoor.

In poule B groep 5-6 werd de Meerbrug school 3de, de Waterwolf school 2de en had de Aldoende school de meeste punten voor de 1ste plaats.

Voor groep 7-8 waren de meeste teams aangemeld dus die waren verdeeld in 2 poules. Rond 16.30 uur waren de poule wedstrijden gespeeld en konden we over gaan naar de finales.

Uiteindelijk werd de Meerbrug school 3de, St Jozef school-2 2de en ging de Aldoende school er ook hier met de beker vandoor.

Wat ons betreft was het een gezellig en sportief toernooi, wij hopen dat iedereen net zo genoten heeft als wij en hopelijk tot volgend jaar. 

Wij bedanken alle kinderen, coaches, ouders en zeker alle vrijwilligers voor deze geslaagde dag!!

Vond je handbal ook zo leuk kom dan gerust een keer kijken op een van onze trainingen, dit geldt ook voor de ouders. Kijk voor de tijden op http://www.voshandbal.nl/trainingen/, (of klik hierhier komen in augustus weer de nieuwe trainingstijden op te staan.

Helaas mogen we geen foto's op onze site zetten, i.v.m. de nieuwe privacy wet.