Pietentraining

28 november 2019
Pietentraining

Op deze zeer druilerige, natte donderdag avond, brak toch ineens het zonnetje door voor de VOS kids. De F en de E4 jeugd waren vol overgave een handbalparcours aan het doen op de training in de Olm. Toen opeens 2 zwarte pieten de training onderbraken. Of ze mee konden doen? Dat handballen was wel handig om cadeautjes op de daken over te gooien. Want mikken, gooien en vangen op zo een hoog dak is toch lastiger dan je denkt en een beetje handbaltraining kan geen kwaad.

De pieten deden samen met de jongste kids fanatiek mee met het handbalparcours en op het eind werd er nog een partijtje trefbal gespeeld. Voordat de pieten weer vol gas tegen het verkeer in er vandoor gingen, kreeg iedereen een overheerlijke chocoladeletter. Ook verklapten de pieten dat de Sint nog een verrassing voor ze in petto had, maar daar straks meer over.

 

De pieten waren inmiddels op de juiste kant van de weg beland en gingen nu weer netjes met het verkeer mee richting de hal waar de overige Jeugd teams aan het trainen waren. Aldaar aangekomen werden de pieten meteen omsingeld en uitgedaagd om een echte handbalwedstrijd mee te spelen. Gelukkig hadden ze net wat goede tips van de jongste jeugd gehad en konden ze deze meteen in de praktijk toepassen. Na een zeer verdienstelijk potje handbal, werd iedereen hier ook getrakteerd op een lekkere chocoladeletter.

Daarna was het zover om de verrassing van de Sint bekend te maken. De pieten gingen vol overgaaf uitbeelden wat er ging gebeuren en via wat hints en tips, kwam er eindelijk na veel verwarring een antwoord, het cadeau van de sint was een bowlingbal!!!!!!

Nou bijna goed, de Sint heeft geregeld dat alle kinderen van VOS een keer lekker een uurtje met een andere bal mogen gooien en inderdaad met een bowlingbal.

 

Klik hier voor de foto's.