Sponsors

SponsorKliks

SponsorKliks
20-11-2014

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan VOS, zonder dat het je een cent extra kost! Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar VOS! En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je VOS ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van VOS. Voor jou een kleine moeite, voor VOS directe inkomsten. Vertel dit daarom door aan andere mensen die VOS een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van VOS gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en hier profiteert VOS direct van!

Hoe te gebruiken?
Het gebruik kan via deze link www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3826&cn=NL&ln=nl

Muntjesactie 2018

Muntjesactie 2018

04-11-2018

Vos verbindt jong en oud, maar tijdens het omkleden is het erg benauwd. Deel & Like dit bericht en geef daardoor de kleedkamers een nieuw gezicht.

Schoolhandbal 2018

Schoolhandbal 2018

01-07-2018

Het was een warme, sportieve schoolhandbaldag met 130 kinderen van 7 scholen verdeeld over 21 teams.