Sponsors

F2 op paastournee

F2 op paastournee

01-04-2018

Nadat alle verstopte paaseieren waren gevonden konden we afreizen naar het pittoreske Vijfhuizen waar bij het plaatselijke DSOV het traditionele paastoernooi plaatsvond. Na onderweg nog wat 1 april grappen uitgehaald te hebben moesten onze jonge helden van de F2 er toch aan geloven en aan de eerste wedstrijd in de regen beginnen.

F2 - Koedijk

F2 - Koedijk

06-01-2018

Goede wedstrijd F2

Heren 1 - Lelystad De eerste wedstrijd

Het was een spannende dag voor de heren.

Schoolhandbal

Schoolhandbal

02-07-2017

Het schoolhandbal van zondag 2 juli jl. was een groot succes. Er zijn veel leuke wedstrijden gespeeld.

F2 toernooi Havas

F2 toernooi Havas

20-05-2017

De talenten van de F2 gaven vandaag acte de presence op het HAVAS toernooi in Almere.

DS3 - Meervogels

DS3 - Meervogels

07-05-2017

Trots op 'mijn' meiden! VOS DS3 speelde vandaag een geweldige wedstrijd uit tegen Meervogels in Akersloot!

F2 Toernooi bij RKDES

Vandaag mochten de talenten van de F2 eindelijk weer een keer aantreden op een toernooi. Wel meteen een van de leukste toernooien in de regio die van RKDES. Onze talentjes mochten 4 wedstrijden van 15 minuten spelen in de Proosdijhal.

Dames 3 - Zeeburg D5

Een mooie start we waren eindelijk een keer compleet, op helaas IB na die nog steeds geblesseerd met haar been en ook Jacobien missen we nog steeds, we hopen dat het gauw beter met jullie gaat en jullie je weer snel bij ons kunnen voegen.

E1-jeugd zondag 8 januari 2017

Na twee weken vakantie moesten onze jongens en meiden weer aan de slag. Keano ging de 1e helft op goal. Eerst met zijn allen Keano ingooien en daarna begon de wedstrijd.

Zondag 18 december 2016

Wat hebben we vandaag een heerlijke handbaldag in de Sporthoeve gehad. Vanaf 09.00 uur 's morgens tot 17.40 uur 's middags is het niet stil geweest in de sporthal. We wisten natuurlijk al dat onze vereniging fantastisch is, maar het niveau van spelen was vandaag uitmuntend. Wat een prachtige wedstrijden zijn er gespeeld.

F-jeugd nieuwe talenten

Zondag 20 november, terwijl het nog donker buiten is, de regen de straten beklad en de wind toeneemt, verzamelen de talenten van de gloednieuwe F2 om hun eerste wedstrijd te spelen. Ondanks het zeer vroege tijdstip is iedereen op tijd en rijden we in colonne richting de Spaarnehal om daar tegen DSOV te spelen.

H-jeugd in actie

H-jeugd in actie

17-04-2016

Op deze mooie dag mochten onze talenten van de H-jeugd aantreden op het binnen toernooi van RKDES. Op het eerste gezicht zonde want om 10 uur ‘s ochtends scheen het zonnetje nog vrolijk in het rond.

D2-jeugd Kampioenswedstrijd

Aanvang wedstrijd 11.55 uur. Toch een beetje zenuwachtig, immers als we deze wedstrijd winnen zijn we zaalkampioen 2015-2016.

H-jeugd toernooi

H-jeugd toernooi

12-03-2016

Op deze zon overgoten dag mochten onze H talenten aantreden op het mini toernooi van Lotus. Het had wat voeten in de aarde nodig voordat dit rond was.

D1-jeugd Kampioenswedstrijd

Met nog 3 wedstrijden te spelen was het zondag 21 februari zover. De mannen D1 van VOS/DSG mochten in de Sporthoeve te Badhoevedorp gaan spelen voor het zaalkampioenschap 2015/2016. Als ze de wedstrijd zouden winnen konden ze niet meer ingehaald worden door de nummer 2.

E-jeugd zaterdag 13 februari 2016

Matthieu werd ingegooid en kreeg een bal op zijn vinger voordat de wedstrijd begonnen was. Een bikkel dat hij was, vinger onder de kraan en weer verder gegaan. Nadat we hadden begroet, begon de wedstrijd tegen het sterke VTC/VOC, wat zaten er grote kinderen bij.

H-jeugd carnavalstoernooi

Om 10.00 rukken we uit vanaf de Olm richting de Callandhal om mee te doen aan het carnavalstoernooi van Westsite.

E-jeugd zondag 31 januari 2016

Nadat iedereen had warmgelopen en Mattieu was ingegooid, duurde het even voor er een scheidsrechter was geregeld. Uiteindelijk kon de wedstrijd beginnen.

H-jeugd zondag 17 januari 2016

Op deze koude witte zondag ochtend vertrok een lange stoet met auto’s vanuit Zwanenburg naar Nieuw-Vennep. In de plaatselijke sporthal de Estafette, die helaas voor de koukleumende en naar koffie snakkende ouders van de talenten van de H jeugd nog gesloten was, werd om 9:15 uur de eerste zaalwedstrijd van dit team gespeeld. De tegenstander waren de H’tjes van DSOV.

Dames 2 zondag 10 januari 2016

Dames 2 zou de wedstrijd beginnen met maar 1 wissel. Aangezien we tegen Lotus moesten hebben we versterking laten overkomen. Vers van het voetbalveld maar stiekem al getraind waren daar Esmee en Silke! Dit was niet genoeg dus lieten we Esme invliegen vanuit Thailand.

Heren 1 Havas uit altijd lastig

Zondag 4 oktober stond de altijd lastige uit wedstrijd tegen Havas op de planning. Ik kan me niet meer heugen dat we daar een keer gewonnen hadden. De wedstrijden tegen hun zijn altijd zeer spannend maar Havas komt op het einde op een of andere manier toch als winnaar uit de bus.

Muntjesactie 2018

Muntjesactie 2018

04-11-2018

Vos verbindt jong en oud, maar tijdens het omkleden is het erg benauwd. Deel & Like dit bericht en geef daardoor de kleedkamers een nieuw gezicht.

Schoolhandbal 2018

Schoolhandbal 2018

01-07-2018

Het was een warme, sportieve schoolhandbaldag met 130 kinderen van 7 scholen verdeeld over 21 teams.