Heren Vos - Westsite

3 februari 2019
Heren Vos - Westsite

Hiep hiep, 2 voor de keep …..
Hebben we genoeg spelers was de vraag van de dag …… als Tom zou keepen zou Wesley spelen .
Gelukkig (niet rot bedoeld ) Tom was ziek en Wesley moest toch op doel. 
De wedstrijd start en snel komen we tot de conclusie dat we een evenwichtige tegenstander hebben. Meer het type 3e helft …… en karaoke. Het eerste doelpunt valt 1-0 en tweede doelpunt val 1-1 en zo ging het maar door. Het mooie van deze wedstrijd was onze support van onverwachte hoek, olé olé – Vos met één speler in het veld van DSOV en Jeroen langs de kant hielp ons natuurlijk MEE.
Gelukkig voor Jeroen geen extra blessures tijdens het bedienen van het scorebord en Arjan blij dat je weer hebt meegespeeld. We hadden je ook echt nodig, want zonder wissel hadden we het zeker niet gered. O ja spreek speltactiek niet hardop uit met medespelers …. dreiging vormen en vervolgens niet op doel schieten is iets wat je de tegenstander niet kenbaar moet maken. 

Jordi en Ricardo … mooi gespeeld, dit keer geen negatief commentaar …… Hans lekker gespeeld geen commentaar, Erik ……. keek vaak op de klok, Erwin geen commentaar, Dennis …. mooie assist maar jammer dat deze niet is afgemaakt. En dan nog last but not least onze invaller Wesley. De breaks gooien naar Erik kan nog wel wat multifocale gebruiken maar man man man, wat een mooie slotfase in de wedstrijd. Met één punt voorsprong gaat Wesley zelfverzekerd een pingel nemen met als gevolg een leeg doel …….WTF hij scoort en op tijd terug is in zijn doel gelukkig, had anders een heel ander gesprek geweest in de kleedkamer. Stand is nu 20-18 met nog 30 seconden op de klok. Feestje was al begonnen team vierde al feest, coach huilde van geluk , publiek ging uit z’n dak, groupies vormden al een line-up bij de uitgang ……. En toen gebeurde het, helemaal uit het niets is het een vuurbal? Is het een komeet? Is het een vliegtuig?  NEE het is een super strakke bal van Wesley over de keeper van de tegenpartij in het doel BAM 21-18 !! Westsite is uit …  publiek wordt gek, wij worden gek ….. tegenstander staat voor gek ….. wat een wedstrijd wat een ontlading wat een techniek, talent, geluk en nog veel meer ….. VOS is niet kapot te krijgen !! 

Ohhh ik vergeet bijna onze man of the match !!! Marco bedankt.