Dames 3 VOS – Zeeburg DS5

8 januari 2017
Dames 3 VOS – Zeeburg DS5

Verslag 8 januari 2017

Een mooie start we waren eindelijk een keer compleet, op helaas IB na die nog steeds geblesseerd met haar been en ook Jacobien missen we nog steeds, we hopen dat het gauw beter met jullie gaat en jullie je weer snel bij ons kunnen voegen. Gelukkig genoeg wissels en ook leuk dat Inge weer meespeelde. Onze verdediging stond weer als een huis. En al gauw werd het eerste doelpunt door ons gescoord. Sandra ging dwars door de verdediging heen. De tegenstander kwam ook op dreef en de stand was snel 2-2. Maar wij als Vos gingen ervoor en wat een mooie acties van iedereen. Mooie aanspeelballen op de cirkel en Mirel en Tessa die vanuit de hoek scoorden. Inge die het keer op keer probeerde, helaas lukte het niet, maar de volgede keer gooi je ze er gewoon in.  Stef die ook een paar mooie ballen gooide en Esmee en Judith die ook goed doorgingen. Sandy die de penalties goed benutte en de keepster had geen schijn van kans. Al gauw stond het 10-6 echter we kakten een beetje in en hierdoor was de ruststand 11-9.

De tweede helft gingen we er weer vol voor superleuk spel om te zien. Dat vrijlopen op die cirkel en het telkens maar proberen door te gaan. De tegenstander probeerde steeds langs de verdediging te komen, maar dat lukte ze bijna niet op een enkele keer na dan. Vos bleef maar scoren via de hoeken ging het prima en had de keepster geen schijn van kans. Onze eindstand was 18-14. En we hebben het prima gedaan. Wat leuk om onderdeel van dit team te zijn. Supertrots op iedereen!

Joke bedankt voor het hulpcoachen, Ruud natuurlijk bedankt voor jouw wekelijkse coach bijdrage en publiek bedankt voor het aanmoedigen. Superleuk het enthousiasme van onze vereniging.

Een trotse keepste