HS1 - Tornado HS1

3 november 2019
HS1 - Tornado HS1

En dat is 3 op rij, want een ongelofelijke luxe voor de heren 1 van VOS/DSOV. Voor de derde wedstrijd op rij blijven de mannen ongeslagen. Het buitenseizoen verliep dramatisch met dikke nederlagen tot de laatste buitenwedstrijd die zeer verrassend op eens werd gewonnen. Als een handbal wedstrijd als gebouw gezien kon worden dan had zomaar het 8ste wereldwonder in Zwanenburg gestaan.

Met een goed gevoel begonnen de mannen dus aan het binnen seizoen waarbij de eerste uitwedstrijd ook zomaar een overwinning opleverde. En deze week werd de eerste thuis wedstrijd ook zomaar in een dikke overwinning omgezet. Gaat het harde trainen dan eindelijk zijn vruchten afwerpen en zijn de mannen als de Agaveplant en dat het even duurt voordat ze in bloei komen? Of komt het toch door het crash dieet van sommige spelers of door de speciaal ingevlogen cheerleaders uit Ecuador?

Of zijn andere oorzaken het gevolg van de opzienbarend wederopstanding? Is het de keeper die van de radar verdween omdat hij zijn tinder range naar plus 100km instelde, is het de 1 van DSOV, is het onze eigen geheime wapen met super draai kracht XL man, is het de vader zoon links-rechts hoek combinatie, is het feit dat we bijna blessure vrij zijn of zal het toch het feit zijn dat we eindelijk ver genoeg zijn gedegradeerd om weer eens te winnen?

 

Volgende week Koedijk uit, een team die er om bekend staat om tijdens thuiswedstrijden een extra speler in het veld te hebben, als deze ook in winst omgezet wordt mogen de mannen dan al dromen over een kampioenschap?!?

In ieder geval zijn ze wel al veilig want degraderen dat is op dit unieke niveau niet meer mogelijk. Zoals een wijs man ooit zei “donde esta la biblioteca aqui” en met deze profetische woorden werd de derde helft uiteraard ook in winst omgezet.