VOS/DSOV HS1 - VOS HS2

7 september 2020
VOS/DSOV HS1 - VOS HS2

Na een half jaar geen wedstrijd gespeeld te hebben door de Corona crisis, mochten de all stars van VOS met 1 van DSOV weer aantreden. De eerste wedstrijd van het seizoen onder strikte Corona maatregelen. Na het registeren door middel van een ellenlange vragenlijst krijgen we gelukkig allemaal groen licht om het sportcomplex te betreden.

Daar zat de tegenstander al met smart op ons te wachten. Reeds in vol ornaat en al bezig met de technisch en tactische bespreking. Want er stond meteen een kraker van jewelste op het programma. We mochten namelijk tegen VOS 2, gemiddeld allemaal een jaar of 20 jonger, lichter en sneller. Ondanks dat we bij DSOV speelden, was VOS met 1 van DSOV toch de uitspelende partij!?!

Dus nadat de mannen zich in de one-size fits all rode uit shirts hadden gehesen, tot de ontdekking kwamen dat ze geen wissels hadden en bij de linkerhoek het besef indaalde dat hij de stam oudste was vandaag, begonnen de mannen aan warming-up, door aan het hek in de zon te gaan staan en de natuur zijn werk te laten doen.

Aangezien het geen optie was om zonder wissels te spelen toverde de hoofdcoach een onverwachte maar briljante truc uit de hoge hoed en werd de 16 jarige dochterlief van de aangewezen keeper, aan de selectie toegevoegd. Naast een paar extra longen zorgde dit voor een aanzienlijke daling in gemiddelde leeftijd en kilo’s!

Na het 1ste fluit signaal ontpopte zich een waar schouwspel waarbij de aangewezen keeper duidelijk solliciteerde naar een vast keeperscontract. Dochterlief draaide gewoon mee als one of the guys en was duidelijk het snelste op het veld, met de beste conditie en pikte lekker een paar mooie doelpuntjes mee. De eerste helft bleek dat het vizier wat roestig was bij de all stars, maar dat was in de 2de helft al een stuk beter waardoor de mannen van VOS met 1 van DSOV plus dochterlief op ervaring de wedstrijd wonnen.

De derde helft was door alle Corona maatregelen en Max Verstappen ook nog wat roestig, maar dit alles smaakt toch naar meer en dan vooral crackers en rauwkost.

Op naar de volgende knoop…