VOS/DSOV HS1 - Lelystad 2

13 september 2020
VOS/DSOV HS1 - Lelystad 2

Vandaag mochten onze helden weer aantreden voor de 2de. Na vorige week de broederstrijd gewonnen te hebben, was vandaag het andere oranje (Lelystad) aan de beurt.  De corona maatregelen waren nog strenger dan vorige week. We hebben dan ook een aantal helden in de kritische zone en / of met een vitaal beroep. Om niets aan het toeval over te laten waren we als enige wedstrijd geprogrammeerd en was het complex hermetisch afgesloten. Gelukkig wisten we nog een setje sleutels boven water te krijgen en nadat we langs alle strategisch opgestelde intekenlijsten en ontsmettingsmiddelen wisten te manoeuvreren konden we het veld op.

We konden dit keer ons eigen als gegoten tenue aan en de zon scheen volle kracht zodat de warming -up wederom aan het hek plaatsvond. Nadat wederom het besef neer daalde bij de linkerhoek dat hij wederom stam oudste was en de gemiddelde leeftijd nog hoger was dan vorige week door een blessure van de benjamin van het team en dit keer het paar extra longen ontbrak, waardoor er zonder wissel gespeeld moest worden kwamen de All starts tot de ontdekking dat de corona maatregelen zo streng waren dat de vrijwillig-niet-aangewezen scheidsrechter ook ontbrak.

De enige opgedaagde toeschouwer, die door alle controles heen was gekomen mocht de wedstrijd noodgedwongen van het speelveld bekijken en af en toe priet, priet roepen.

Na veel heen en weer geren, een extra drinkpauze, dikke enkel, blaren, veel zweet, een terechte 2 minuten voor een “bejaarde” (volgens de tegenstander), die een dwerg (volgens ons) optilde via een nekklem en een paar toverballen was het na 60 minuten een onverwachte dik verdiende overwinning voor de All stars.

De derde helft was na het roestige begin vorige week nu wel weer tot in de puntjes verzorgd. Door de grondige research vooraf was er een goed gevulde koelbox aanwezig. Na een bliksem bezoek van de voorzitter die het nieuws van de overwinningsreeks gehoord had, keerde de rust terug op het sportpark.

 Op naar de volgende knoop.