STEMMEN Schipholfonds geopend

12 april 2016
STEMMEN Schipholfonds geopend

DE STEMPAGINA IS GEOPEND!

Het Schipholfonds dankt iedereen voor het enthousiasme. Wat hebben jullie je best gedaan !! Zoveel leuke aanvragen hebben ze ontvangen. Niet iedereen is door naar de stemronde, want ze moeten keuzes maken en een aantal aanvragen vallen buiten de criteria.

Voor SV Vos zijn door:

Marloes: 4 minidoelen

Rico: 2 doelen + netten

Lotte: 2 ballenvangers

Sam en Mathieu: scorebord

Stemmen kan tot vrijdag 29 april 13.00 uur. Daarna stemt het bestuur van het Schipholfonds. In de 2e week van mei ontvangt iedereen bericht over de uitslag.

Veel succes!

Hoe verloopt de stemming?
Alle goede, passende aanvragen uit het werkgebied plaatsen we op de website. Dan kan het stemmen beginnen. Stemmen kun je van 8 tot met 29 april 2016.  Begin mei komt het hele bestuur van het Schiphol bij elkaar en worden de website-stemmen geteld. Dan brengen de bestuursleden zelf ook hun stemmen uit en is de uitslag bekend.

Hoe is de puntenverdeling?
Welke aanvraag  op nr. 1, 2, 3 enzovoort komt wordt bepaald door het totaal aantal punten dat je hebt behaald met je aanvraag. Het is dus heel belangrijk dat je iedereen die je kent te vraagt om te stemmen op jouw idee. Hoe meer stemmen hoe hoger je komt op de lijst van winnende aanvragen.

Zodra duidelijk is welke aanvraag op nr. 1,2,3 enzovoort staat, telt het Schipholfonds de bedragen van de aanvragen op totdat ze bij €100.000 zijn. Dat is het extra budget dat ze van Schiphol hebben gekregen om te verdelen. Alle aanvragers krijgen bericht. De winnaars worden uitgenodigd voor de feestelijke prijsuitreiking op 11 juni a.s.

Het bestuur van het Schipholfonds staat garant voor het eerlijke verloop van de actie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Graag stemmen via www.schiphol.nl/schipholisjarig