HC Nieuws

22 mei 2016
HC Nieuws

Op zondag 29 mei 2016 gaat handbalvereniging SV VOS definitief afscheid nemen van hun handbalveld en Vossenest te Lijnden.

 

56 jaar geleden is de vereniging opgericht en behoort dus tot de historie van Lijnden.

Op 27 augustus 2016 zal de handbalvereniging hun nieuwe veld openen in Zwanenburg aan de Kinheim.

 

Voordat de vereniging definitief afscheid neemt eerst nog een volle zondag met veel thuiswedstrijden. Het kan zo maar zijn dat we nog met een kampioenschap van de DS1 ons prachtige onderkomen in Lijnden afsluiten.

 

Verder is er voor ieders wat wils…..Zo organiseert onze activiteiten commissie een tombola en voor de allerkleinste is er een prachtige grabbelton met leuke prijsjes.

Voor de lekkere trek staat vanaf 11.00 uur de barbecue aan voor een heerlijk broodje hamburger of warm vlees. Als dank voor alle "overlast" de afgelopen jaren heeft de handbalvereniging de buren uitgenodigd voor een heerlijk bakje koffie of thee.

 

Vanaf 27 augustus 2016 is handbalvereniging SV VOS te vinden in Zwanenburg.

 

Vanaf afgelopen maandag 23 mei kunnen er weer muntjes verdient worden bij de ondernemers van De Brug (AH, Groenrijk, A&A glas, Haverhals en Koster en de Waart).

SV VOS zal gedurende de komende 4 weken van zich laten horen en zien om zoveel mogelijk muntjes binnen te halen voor de handbalvereniging.

U kunt ons natuurlijk helpen door uw muntjes in onze koker (SV VOS) te storten.

 

Bron: HC Nieuws