Muntjesactie

15 juni 2016
Muntjesactie
Met de muntjesactie staan we ook in de Hoofddorper Courant. Klik hier om het stukje te lezen.
Als ludieke actie voor de muntjes actie van De Brug 2016 ontvoerd VOS HANDBAL de vrouwen van de vijf ondernemers. De zoekactie gaat beginnen. Klik hier voor het filmpje.

Verder heeft een Vosser nog even duidelijk uitgelegd wat er met de actie eigenlijk allemaal gevraagd wordt van de leden:


Muntjes muntjes muntjes daar draait het momenteel om in ons mooie duo dorp Zwanenburg-Halfweg. De actie van de brug is weer in volle gang. Mijn vereniging SV Vos doet ook weer vol overgave mee. Druk wordt er gebrainstormd over ludieke acties, over waar-o-waar het kaartje van Koster & De Waart verstopt is. De appjes vliegen om je oren, even niet opletten en je loopt er zo een stuk of 100 achter. Stad en land wordt afgereden op zoek naar plastic tasjes van Albert Heijn om deze, nadat het beeld de 2 zwanen ermee is ingepakt, bij de plaatselijke grootgrutter in te leveren, onderwijl zoeken we stoffige zolders af naar een lang vergeten sporttas om deze in te kunnen leveren bij Haverhals. Tussen door maaien we ook nog even het gras op de Elzenkade omdat de gemeente Haarlemmermeer in al hun wijsheid heeft besloten dat dit ook 1 keer per jaar kan. Is het beleid of is er over nagedacht!?!

De ramen van ons nieuwe onderkomen bij de Bataaf kunnen de komende 10 jaar gereinigd worden met de glasreiniger van A&A Glashandel. Dat zal ook wel nodig zijn met alle BBQ’s die we kunnen houden met de briketten die bij GroenRijk van Beem vandaan komen. Daarnaast pakken we ook nog even de feestweek mee, waar we meteen de eerste avond onze stem kwijt raken, omdat we de decibelmeter zover mogelijk willen uit laten slaan voor onze nog 1 keer uit de mottenballen getrokken act voor “de brug got talent” te laten winnen. 5 Dagen later staan we met schorre stemmen het vers gecomponeerde clublied in te zingen. We bestaan ruim 56 jaar en hebben nooit een clublied gehad / nodig gehad, maar nu er muntjes verdienen te zijn………………………….

Al onze vrienden, collega’s, buren en vage kennissen ontkomen ook niet aan ons dadendrang. We klampen ze aan, we stalken ze en als het niet anders kan dan smeken we ze om maar onze foto’s en video’s te liken op Facebook. Naast munten, stress, lol, ontelbare appjes, ludieke ideeën, grappige foto’s, belachelijke challenge video’s, een clublied, verborgen talenten, speurwerk, levert het vooral een samenhorigheidsgevoel op. Sinds de brug actie 3 jaar geleden is begonnen is de vereniging weer een echte vereniging geworden waar iedereen elkaar kent en probeert te helpen waar het kan. En dat vind ik de grootste winst van deze mooie actie.

Bedankt daarvoor Albert Heijn Zwanenburg, Koster En de Waart, A&A Glashandel, Haverhals Schoen En Sportmode, GroenRijk Zwanenburg (oprichters van De Brug Zwanenburg – Halfweg).

Ps aangezien het nu toch ook wel een beetje om muntjes draait en we van liken houden, is 1 like 1 munt! Deal Stefan, Dennis, Niels, Jenke, Gerko

Was getekend,
Een vosser.