Opening Multiveld

26 augustus 2016
Opening Multiveld

Na vele jaren van Dromen en Denken zijn wij het uiteindelijk gewoon gaan Doen en is onze droom uitgekomen. Dankzij een prachtige donatie van het Schipholfonds, Stichting van de Buurt, Gemeente Haarlemmermeer, Stichting de Brug en de inzet van heel veel vrijwilligers openen wij ons nieuwe handbalveld op het multi-complex van de Bataaf, ingang Venenweg t/o nr. 43.

Zaterdag 27 augustus a.s. zal vanaf 11.00 uur het handbalveld officieel geopend worden door Tom Egbers (voorzitter van het Schipholfonds). Dit zal in samenwerking gebeuren met Wielerclub de Bataaf, IJsclub Zwanenburg, Skeelervereniging en Feestweek Zwanenburg. Ook zullen Michelle Goos en Matthijs Büchli aanwezig zijn! Michelle maakte deel uit van het Nederlands dames handbalteam en Matthijs heeft zilver gewonnen bij de Olympische Spelen in Rio op het onderdeel Keirin.

Na de opening kan er vanaf 13.00 uur door jong en oud gesport worden d.m.v. het kopen van een stempelkaart van € 2,00. Is de kaart vol dan krijg je een welverdiend ijstje.

Ontdek je talent op bijvoorbeeld de BMX of mountainbike, op de skeelers of kijk hoe het gesteld is met je schaatstalent op de planken, pak een handbal en scoor een doelpunt of fiets je hartslag omhoog op den spinning fiets.....het kan allemaal op deze dag.

Aan het eind van de middag wordt er een sponsorloop georganiseerd voor het Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp. Meedoen kan, vraag een sponsorformulier aan via sv.vos@hotmail.com.

Na de sponsorloop zal de dag muzikaal eindigen onder begeleiding van DJ Paul (de huis DJ van onze feestweek) en treden Valentijn en Lisette Buytenhek op. Uiteraard is dit alles onder het genot van een hapje en drankje (tegen betaling).
 

 

Klik hier voor het nieuwsbericht in de HC Nieuws.