Schoolhandbal 2019

7 juli 2019
Schoolhandbal 2019

Afgelopen zondag 7 juli was weer het schoolhandbal toernooi van VOS.

Dit jaar deden er verdeeld over 6 scholen 18 teams mee, dit waren zo’n 120 kinderen.

 

Deze keer konden wij geen gebruik maken van het terrein van Agterberg dus hebben wij het ‘gras’ veld achter ons bestaande veld gebruikt om de extra velden uit te zetten. Met dank aan Rien Kruyt van VVZ voor het trekken van de lijnen. Afgelopen weken was het erg warm weer, de voorspellingen voor deze dag waren een stuk minder maar zodra de eerste ouders en kinderen op het terrein aankwamen begon een prima zonnetje te schijnen.

 

Om 12.00 uur begonnen de wedstrijden van groep 7-8, 12.30 uur groep 3-4 en 13.00 uur groep 5-6 dus het terrein begon langzaam vol te lopen.

Er werd fanatiek maar sportief gespeeld.

Om 14.30 uur waren de eerste poule wedstrijden gespeeld en konden we over gaan naar de finales in poule D. Uiteindelijk werd in deze poule de Waterwolf 4de, Jong geleerd 2 3de, de Aldoende 2de en ging Jong geleerd 1 er met de eerste plaats vandoor. Na de prijsuitreiking kregen alle spelers / speelsters van deze klassen een aandenken: een waterfles die je aan je broek kan hangen, heerlijk om van de zomer bij je te hebben.

 

Na deze prijsuitreiking waren ook de poulewedstrijden van poule A, groep 3-4 gespeeld.

Hier was even extra uitdaging omdat 4 teams een gelijke uitslag hadden.

Uiteindelijk heeft het doelsaldo uitgemaakt wie de finales mochten spelen.

Ook hier werd het spannend want Achtbaan 2 ging er na penalty’s tegen de Achtbaan 1 vandoor met de 3de prijs. De Kameleon werd 2de en de Aldoende in deze poule 1ste.

 

Voor groep 5-6 waren 8 teams aangemeld dus die waren verdeeld in 2 poules. Rond 15.30 uur waren de poule wedstrijden gespeeld en konden we over gaan naar de finales.

 

Uiteindelijk werd de Kameleon 1 4de, Kameleon 3 3de, de Achtbaan 2de en ging Kameleon 2 hier met de 1ste plaats vandoor.

 

Wat ons betreft was het een gezellig en sportief toernooi, wij hopen dat iedereen net zo genoten heeft als wij en hopelijk tot volgend jaar.

 

Wij bedanken alle kinderen, coaches, ouders en zeker alle vrijwilligers voor deze geslaagde dag!!

Vond je handbal ook zo leuk kom dan gerust een keer kijken op een van onze trainingen, dit geldt ook voor de ouders. Kijk hier voor de tijden, in augustus worden de nieuwe trainingstijden weer bekend.