BDC - HS1

6 januari 2020
BDC - HS1

De eerste in een nieuwe decennium en meteen een topper (op papier dan). Onze plaatselijke helden staan na een verrassend sterk eerste deel van het zaalseizoen op een zeer verdienstelijke tweede plaats, 2 punten achter de koploper. En laat nu uitgerekend deze na de verplichte rust tijdens de feestdagen op het programma staan.

 

Na een voorbereiding die voor vele bestond uit veel eten, drinken en vakantie vieren, rijden we met een zeer selectief gezelschap richting Soest. Eenmaal daar aangekomen werden we onthaald door een zeer uitbundig publiek en was de plaatselijke DJ ingehuurd om onze trommelvliezen er uit te blazen.

Blijkbaar hadden onze uitslagen in eerdere wedstrijden indruk gemaakt en was alles uit de kast getrokken door BDC om dit ook werkelijk een topper te maken, er stonden zelfs 2 scheidsrechters klaar.

 

Onze plaatselijke helden stelden daar een team tegen over van precies 7 man, waarbij in de kleedkamer nog even besloten moest worden wie de uitverkoren was om de edele eer te hebben om op doel te staan. Onze oude vaste keeper is na zijn +100 km tinderrange nog eenmaal als cameo verschenen en onze vaste inval keepers konden allen helaas niet meedoen, vanwege verschillende reden van afdansen tot pianoles.

 

Na 60 minuten achter de feiten aangelopen te hebben, geëindigd met een speler van de tegenstander op doel, iedereen minimaal 1 doelpunt gemaakt te hebben en 2 strompelende spelers, verliezen we ondanks een dappere poging en een buitengewone goede schaal gezelligheid ook nog de derde helft.

Gelukkig hebben we er nog een 4de helft er aangeplakt en hebben we de foto’s nog.