VOS/DSOV HS1 - VIDO HS1

4 oktober 2020
VOS/DSOV HS1 - VIDO HS1

Na een kleine misstap twee weken terug en een moeizame overwinning vorige week mochten de gladiatoren van de heren 1 vandaag weer de arena betreden. Gezien het kaliber van de tegenstander en hun afgelopen uitslagen had Premier Rutte al op voorhand ingegrepen. Het was voor iedereen beter dat deze wedstrijd zonder publiek afgewerkt zou worden. 

 

Nadat alle Corona controles doorlopen waren, bleven er 8 gladiatoren over die voor de eer van VOS gingen strijden. Helaas voor ons was onze aanvoerder een zeer belangrijke en gewichtige speler aka XL man niet van de partij. Ook onze vaste supersub kon niet komen toverballen! Gelukkig konden we wat jonge talenten van de heren 2 lenen. Deze hadden al tegen VIDO gespeeld en wisten alle trucjes, systemen en dergelijke. 

 

Gezien deze belangrijke voorkennis gingen we vol goede moed de wedstrijd in om zoveel mogelijk ballen tegen te houden en aan de andere kant er zoveel mogelijk in het netje te leggen. Na 60 minuten trokken de rookpluimen uit de arena op en hadden onze gladiatoren aan dit vooropgestelde plan ruimschoots voldaan! Meer dan 10 gemaakt en minder dan 40 tegen! Klasse Gents!

 

Nu op naar het binnenseizoen waar gezien de poule indeling, nog genoeg dieptepunten zullen volgen.